tortás alapok

5 egyszerű lépésben készítsünk ehető homokot tortához

Annyian kértetek ilyen segítséget, most végre találtam egy teljesen jól működő receptet az ehető homok készítéséhez.
Egyszerűen a maradék piskótát használjuk hozzá, az sem baj ha kicsit megégett a széle,- na nem szenesre-.

A maradék, vagy a lefaragott piskóta részeket szárítsuk ki. Akár sütőbe is betehetjük alacsony fokozatra, ha van légkeveréses sütőd akkor használd a funkciót, mert gyorsabban kiszárad a piskóta.

Forrás: http://thecakeblog.com

Nyári tortákhoz szuper ötlet.

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s