tortadíszítés

Honnan szerezzem be az információt a trendi esküvői tortákhoz

Több helyről is informálódhatsz!
Én minden év vége felé már lekezdem keresni a következő évre vonatkozó aktuális esküvői trendeket. Alapvetően az év színének kihirdetésével szorosan összeköthető az aktuális esküvői trend megjelenése is.
A GlazurShop PINTEREST oldalán minden évben megtalálod az aktuális esküvői torta trend előrejelzésket, színben, formában, ízesítésben, díszítésben is…..

cb53921273c1215c2f1b677723c73842
forrás: Forrás: thecakeblog.com

Ha ez kevés volna akkor google. Az év elején még elég szerény a választék de van pár használható fotó már fenn.

További lehetőségeid.
ha igazán nagy tortás vagy és tisztában akarsz lenni a trendekkel akkor nem árt ha figyelemmel kíséred pár külföldi mester munkáját. Én Erica Obrien és Ron Ben-Israel tortái közül szoktam válogatni, sőt figyelem a velük készült cikkeket is. Mindektten igazán nagy nevek az esküvői torták készítésében, de ahogy megfigyeltem, odafigyelnek a trendekre de a saját ízlésükhöz formálják azt.
Erica Obrien például az idei év színét –marsala– igen finoman jelenítette meg az egyik esküvői tortáján.

TIPP
Igyekezz mindig olyan tortát alkotni amiről biztosan felismernek téged, a művészt. Nem öncélúan, monogramokat vésve a tortába, de finoman, felismerhető kézjegyek alapján alkoss.
Ez különbözteti meg a jó tortást az átlagos tortástól!!!

Én a facebookon beküldött torták közül, elég sokról név nélkül is meg tudom mondani, hogy ki készítette. Igen, azért mögöttem van már pár év tapasztalat, és a sok beküldött fotó, a készítőkkel való olykor személyes kapcsolattartás is hozta ezt a tudást. Természetesen ha ők nem alkotnának olyat amiről felismerhetővé válnak számomra akkor én mit sem érnék a nagy megfigyelésemmel.:-)