tortadíszítés

Tortát de gyorsan

Ha összetorlódnak a megrendeléseid és ki sem látszol a munkából, általában akkor érkezik meg egy újabb sürgős megrendelés. Ugye?:-)
Ne ess pánikba!
Van megoldás gyors de még is egyedi torta készítésére!
Gondoltál már arra, hogy:

1. Rajzfilm torta
Gyors vajkrémes töltés és egy kis gondolkodás a színeken , aztán lássunk is munkához. Minden gyerkőc imádja a színes tortákat! lehet élénk vagy akár pasztell is de a lényeg, hogy legyen nagyon színes! Készíts fondant gyertyákat, vagy egyszerű figurát. Gondolkozz SZÍNESBEN!

 

2. Doboz torta
Sokan féltek tőle, de nincs mitől félni! A leghálásabb feladat a doboz torta. Ha nem sikerül tökéletesen a burkolás még mindig ott van mentőövnek a masni, amit szintén fondantból készítsünk el. Fölösleges merevítésekre nem lesz szükségünk, mert a torta masszív, nem töltött doboz torta, így a fedele is szépen a helyén marad.
Kipróbálod?

 

3. Mesés torták
Gondoltad volna, hogy az egyszerűen bevont ,sima egyszínű tortát mennyire feldobja egy kis fondant díszítés? Hello Kitty, Minnie, Mickey, vagy éppen az aktuális mesehős 2D mintája. Ehető ragasztóval tegyük fel a mintákat a tortára.

 

4. Vajkrémes díszítés
Én hidegrázást kapok tőle, valamiért félelmetes, de akik használják ezt a technikát ők imádják. Gyorsan, tényleg nagyon gyorsan díszíthető a torta, de nem árt ha begyakorolod előtte a díszítést. Rózsák, rozetták, csíkok, vonalak, körök bármi ami eszedbe jut.

 

5. Hajtogatott technika
Tavaly nagyon trendi volt, és idén is hódít még a hajtogatott fondant technika. Csíkokat kell vágnunk a fondantokból és kedvünkre formára hajtogatni. Nem egyszerű?