tortadíszítés

Ehető cukorka JÉG készítése, olvasói segítség

Az eheto jeget a kovetkezokeppen keszitettem:

1/4 csésze cukor
1,5 evőkanál cukorszirup
2 evőkanál víz
1 csepp aroma
1 csepp kék ételfesték (én türkizt használtam)
Alacsony langon 300° ig forraljuk a cukrot. Nekem nincs cukorhomerom igy addig hevitettem amig atlatszo lett.
Gyorsan kell innentol dolgozni mert hamar dermed. Zsirpapirra ontom es gyorsan
femspatulaval elsimitom.Vigyazat! Nagyon forro! Hagyjuk kihulni.
Utana pedig tetszes szerinti nagyságokra tordelem

K Rozita küldte, köszönöm ❤

Advertisements

Ehető cukorka JÉG készítése, olvasói segítség” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s