cakepop alapok

Cakepop készítése

A cakepop izgalmas és szórakoztató “munka”.
Én az első cakpop-ot brownie-ból készítettem. Elárulom piskótából azért jobb:-) Más az állaga a piskótásnak. Sokkal puhább, lágyabb.

11377218_848630058551494_5077163240591284498_n

Díszíthetjük simán csokoládéval, vagy formázhatjuk eper, kutyus, manó…bármire, vagy éppen készíthetünk rózsát is.
A cakepop készítése nem nehéz feladat.
HV:

  • maradék piskóta
  • sajtkrém vagy vajkrém

A piskótát jó alaposan elmorzsoljuk, nagyon egyneműnek kell lennie, hogy szép gömböket tudjunk készíteni. A nagyobb morzsák nem maradhatnak benne. A morzsalékot elkeverjük annyi vajkrémmel vagy sajtkrémmel amit felvesz a piskóta. Ragacsos masszát kell kapnunk. Mindkettő krém jó hozzá, bár a vajkrém talán jobb, mert a hűtőben megkeményedik. A cakepop készítése itt véget is ért.
A díszítés következhet.
Számos tippet olvashatsz itt és itt.

cakepop_alapok

Reklámok

Cakepop készítése” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s