ízesítők

Málna redukció recept

HV

  • 20 dk málna
  • 2 ek cukor
  • 1 citrom leve

Elkészítés:

A málnát, cukrot és a citromlevet főzzük fel és sűrítsük be.
Szitán passzírozzuk át.
Fagyasztóban elég sokáig eláll.

 

IMG_0029 IMG_0037 IMG_0038 IMG_0039

Svájci vajkrémhez keverve

 

11704973_871182699629563_5305510073296798901_n

Advertisements

Málna redukció recept” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s