Vajkrémek

Málnás svájci vajkrém, kipróbálva

Készítsünk svájci vajkrémet a recept alapján.

Készítsünk málna redukciót.
20 dkg friss vagy fagyasztott málnát, 2 ek cukorral és egy citrom levével főzzünk fel. Sűrítsük be kicsit és passzírozzuk át.
IMG_0039

15 dkg vajkrémhez kb 1 dl málna redukciót keverjünk. habosítsuk fel és használjuk:-)

11698552_871182576296242_3023092533140593446_n 11704973_871182699629563_5305510073296798901_n

A díszítéshez 1M és 2B dekorcsövet használtam.

Reklámok

Málnás svájci vajkrém, kipróbálva” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s