Vajkrémek

Áfonyás svájci vajkrém

Készítsd el a svájci vajkrémet.

15 dkg áfonyát, 2 ek cukorral és 1 db citrom levével főzd fel, sűrítsd be kicsit.
ha kihűlt turmixold le.

20 dkg svájci vajkrémhez 5 ek áfonya pürét adj és jól keverd át. ha szükséges egy kis ételfesték is mehet bele. Az áfonyának a vajkrémmel kissé bordós színe lesz, én tettem bele lila festéket.

Nagyon finom, áfonyás ízű a krém.
Én citromos cupcaket sütöttem hozzá, mert a citrom-áfonya kombó megunhatatlan ❤

citromos_cupcake_afonyas_svajci_vajkremmel_tortaiskola-1

Reklámok

Áfonyás svájci vajkrém” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s