Cupcake alapok · Vajkrémek

Karamellás vajkrém recept

 

HV:

A porcukrot felhevítjük, nem kavargatjuk!!!
Ha megolvadt és szép színe van adjuk hozzá a tejszínt.
Én levettem a tűzről a forró karamellt, és nagy lábasban készítettem mert nagyon felhabzik ahogy belekerül a folyadék.
Kis rázogatás, nem kevergetjük:-)
Aztán átöntöttem egy kis tálkába hűlni.

A tojásfehérjeporos vajkrém már készen volt.

karamellas_vajkrem_recept_tortaiskola-1 (1)karamellas_vajkrem_recept_tortaiskola-1 (2) karamellas_vajkrem_recept_tortaiskola-1 (3) karamellas_vajkrem_recept_tortaiskola-1 (4)

A vajkrémhez hozzáöntöttem a kissé kihűlt karamell szószt és jól átkevertem.

karamellas_vajkrem_recept_tortaiskola-1 (5) karamellas_vajkrem_recept_tortaiskola-1 (6)

Nagyon finom karamellás íze van. Bár valami nem sikerült, mert kis karamell darabok vannak a krémben…

karamellas_vajkrem_tortaiskola-1 karamellas_vajkrem_tortaiskola-2

A díszítéshez 1M dekorcsövet használtam.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s