cakepop díszítés

Cakepop készítése

A kész és kihűlt piskótát elmorzsoljuk, piskóta receptet itt találsz. Jól morzsoljuk el, mert így lesz szép egyenletes a végeredményünk.

Én mascarpone sajtot használtam most, de nyugodtam elhasználható a megmaradt vajkrém is, sőt szerintem jobb is ,mert a vajkrém a hűtőben egészen keményre fagy vissza.

Ízesítésnek lekvárt is használhatunk, de én most ki akartam próbálni a FUNCAKES új ízesítőit, a marakujásat és a cseresznyéset, ezért ezekkel ízesítettem külön-külön a ketté osztott alap tésztát. Az ízesítők zselés állagúak, de nem darabosak, inkább olyan folyékony zselatin szerű állaguk van.
nagyon finomak:-) nekem nagyon ízlenek:-)

A tészta alapokat a mascarpone sajttal és az ízesítőkkel jól gyúrjuk össze. Pontos mennyiséget nem akarok írni, mert nincs, én egy nagy evőkanállal kezdtem de adtam még hozz egy keveset.

Végül formázzuk és irány a hűtő, mert erre szükség van, hogy könnyedén tudjunk dolgozni a cakepop finomságokkal.

Én halloween cakepopot készítettem most, itt megtalálod a készítését.

Cakepop piskóta recept

Cakepop készítése” bejegyzéshez egy hozzászólás