cupcake díszítés · Karácsony

Karácsonyi cupcake díszítési ötletek, tőlem :-)

Én már most elkezdtem a karácsonyi készülődést <3
Ma lesütöttem 24 db szilvás fahéjas, és erdei gyümölcsös cupcaket, erdei gyümölcsös és vaníliás krémmel. Gondoltam egy nagyot, és levittem kóstolót, vagyis mindet:-) mire hazaértem 15 perc elteltével egy sem maradt:-)

Remélem tudok ötleteket adni, hogy milyen dekorációkat készíthetünk cupcakekre karácsonyra. Én nem a klasszik vonalon haladok, ezért ne lepődj meg a nem éppen megszokott díszítéseken 🙂

Kétszínű karácsony <3
A kétszínű: a kész krémek egy nagy habzsákba lettek betéve, zöld és a lila krémek. Egyszerűen a zsák egyik oldalába tegyünk az egyik krémből majd óvatosan az üresen maradt részre kanalazzuk a másik színű krémet. Nagyon látványos de egyszerű technika. A díszítéshez 1M dekorcsövet használtam.  Cupcake kapszlikat -papírokat – is a GlazurShopban kapható választékból szemezgettem.

———————————————————–

Levendula karácsony:
A levendula: sugarflair levendula festéket használtam.  A díszítéshez 6B dekorcsövet használtam.  Cupcake kapszlikat -papírokat – is a GlazurShopban kapható választékból szemezgettem. Az ízesítése a krémnek egyszerűen gesztenyepürés volt.
A díszítéshez a GlazurShopban megvásárolható cukorkák lettek használva.

———————————————————–

Zöld karácsony:
A zöld: sugarflair neon zöld festéket használtam.  A díszítéshez 1M dekorcsövet használtam.  Cupcake kapszlikat -papírokat – is a GlazurShopban kapható választékból szemezgettem. Az ízesítése a krémnek ánizsos, vaníliás volt.

A díszítéshez a GlazurShopban megvásárolható cukorkák lettek használva.

———————————————————–

Lila karácsony:

A lila színhez: sugarflair szőlő lilát és padlizsán lilát használtam. A lila krém lett a pálinkás. A kész krémet én négy részre osztottam és azokat ízesítettem külön külön. Tehát egy habzsáknyi vajkrémbe került  5 cl pálinka.
A díszítéshez 1M dekorcsövet használtam.  Cupcake kapszlikat -papírokat – is a GlazurShopban kapható választékból szemezgettem.

A díszítéshez a GlazurShopban megvásárolható cukorkák lettek használva.

———————————————————–

Pasztell karácsony <3
Ha érdekel a készítése, eszközlista beszerzési ponttal akkor kattints:-)
Szilvás és vörös áfonyás cupcakek készültek, vörös áfonyás vajkrémmel.

———————————————————–

Ez a recept a diós szilvás cupcake, imádom, elképesztően finom <3 Próbáld ki te is és kápráztasd el a családot, barátokat <3 A RECEPTET itt találod. A díszítést 1M dekorcsővel készítettem, és a színezéshez sugarflair karácsony piros  festéket használtam. A kis gömbök a nagyon picik azok az antik ezüst selyemporral szárazon lettek festve, a levelek pedig világos ezüst selymeporral . Kiszúrókat ezeket használtam, fagyöngy, hópehely.

———————————————————–

A diós narancsos cupcake receptjét itt találod. A díszítést 1M dekorcsővel készítettem, és a színezéshez sugarflair ég kék festéket használtam. A díszeket kiszúróval és kézzel készítettem. A kis gömbök a nagyon picik azok az antik ezüst selyemporral szárazon lettek festve, a nagyok pedig magasfényű arannyal. 

használtam még hópehely cukorkát és ezüst cukorgyöngyöt.

 

———————————————————–

———————————————————–

Ez kb 2 hete készült.
fahéjas cupcake, fehér csokoládés mascarpone krémmel. Receptet itt találsz.

 

 

Karácsonyi cupcake díszítési ötletek, tőlem :-)” bejegyzéshez 3 hozzászólás