cupcake díszítés · fondant kiegészítők · Karácsony

Hogyan készült? Kék kari ehető dekorok

nagyon egyszerűen készíthetünk a cupcake-re díszítéseket karácsonyra. Ezek a legegyszerűbb megoldások, amikor kiszúrókat használunk:-)
Én dolgoztam kézzel is de csak gömböket formáztam.

Lássuk
Szükséges eszközök:

Túl sok magyarázat nem fűződik, fűzhető a készítéshez:-)
Én fehér maradék fondantot használtam amit beszíneztem ég kék sugarflair ételfestékpasztával, ez az alap.

Kinyújtottam és egyszerűen a kiszúrókkal elkészítettem a leveleket.

dios_narancsos_cupcake_recept_karacsony_tortaiskola-1 (10)

A nagyobb gömböket is a kék fondantból formáztam majd és itt jön a csavar:-) a magasfényű arany selyemporba hempergettem bele. gyönyörű szatén ,fényes kicsit arany színű végeredményt kaptam. A kék alapszín alig látható, de ez kicsit cél is volt, hogy azért látszódjon a kék szín is:-)

dios_narancsos_cupcake_recept_karacsony_tortaiskola-1 (9)

A kis gömböket pedig ugyanígy csak éppen az antik ezüst selyemporba hempergettem bele. Mindkét esetben szárazon használtam a selyemporokat.

dios_narancsos_cupcake_recept_karacsony_tortaiskola-1 (11)

Végül ha már van itthon díszítettem még készen megvásárolható ezüst cukorgyöngyökkel és csillámos hópihékkel ❤

dios_narancsos_cupcake_recept_karacsony_tortaiskola-1 (8)

dios_narancsos_cupcake_recept_karacsony_tortaiskola-1 (2)

Ha elkészítenéd a diós narancsos cupcaket akkor itt találod.
A vajkrém receptjét itt találod.
A vajkrém díszítést 1M dekorcsővel készítettem.

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s