cupcake díszítés

3 színű vajkrém készítése egyszerűen

A héten érkezett meg a 3 színű vajkrém készítő szett, most s dekorcsöves, habzsákod, zárófejes szett érkezett meg, ezért ki is próbáltam. Jó móka, és nagyon gyorsan lehet vele dolgozni.
A színekre figyeljünk oda, nem véletlen hogy igazán élénk színekkel díszítették a dobozt is, így már tapasztalattal a hátam mögött, szerintem is szebb ha élénkek a színek, a vajkrém színek.
Én tegnap pasztellben színeztem, illetve az eukaliptusz festék is tesztelve lett, ezért lettek ilyen halovántosak a színek:-)

Lássuk:-)
Eszközök:

Egyéb szükséges dolgok:-)

A habzsák összeállítása könnyű, direkt nagy habzsák van a szettben. A végét ki kell vágni és a csatolót széttekerni, kapunk egy nagy fehér és egy lila véget. A nagy fehéret bele kell tenni a habzsákba, szerencsés ha a bordázott rész a habzsákon belül marad. Illesszük rá a szettben található egyik dekorcsövet, tekerjük rá a lila zárót ezzel a habzsák össze is állítva.


Én a krémekkel nem akartam még több “koszt”, ezért eldobható habzsákokba töltöttem a három különböző színű krémet és ezeket a zsákokat igazgattam bele a már összerakott habzsákba.
TIPP
Igyekezzünk a nyílásokba igazítani a megtöltött habzsákokat, különben nem egyenletesen jön a krém!

A kész habzsákkal a már megszokott módon dolgozunk, nagyon gyors és könnyű vele a munka 🙂

3 színű vajkrém készítése egyszerűen” bejegyzéshez egy hozzászólás