Finom…:-)
Hogy miért készítek ennyi ízben? Kíváncsi vagyok és legfőképpen a krémekhez készülnek az ízesítők:-)
Az alap receptet használtam, amihez készült áfonya püré.
Az áfonya püré készítéséhez itt találsz segítséget.
Az alap receptet készítsük el a cupcakehez és a végén adjunk hozzá 4-5 ek áfonya pürét. Keverjük át és irány a sütő.
A végeredmény, már díszítve
Az első fotón a díszítést 2D dekorcsővel készítettem, volt egy kis csavar a díszítésben, mert nem a megszokott módon készült a rózsa, remélem látjátok:-) a második 3 színű dekort pedig a 3 színű vajkrém készítő segítségével, leírást és képes segítséget itt találsz.
“Vörös áfonyás cupcake recept” bejegyzéshez 2 hozzászólás
Hozzászólás írásához bejelentkezés szükséges.