Cupcake alapok

Vörös áfonyás cupcake recept

Finom…:-)
Hogy miért készítek ennyi ízben? Kíváncsi vagyok és legfőképpen a krémekhez készülnek az ízesítők:-)
Az alap receptet használtam, amihez készült áfonya püré.

Az alap receptet itt találod.

Az áfonya püré készítéséhez itt találsz segítséget.

Az alap receptet készítsük el a cupcakehez és a végén adjunk hozzá 4-5 ek áfonya pürét. Keverjük át és irány a sütő.

vorosafonyas_cupcake-recept-tortaiskola-1 (4)

A végeredmény, már díszítve

Az első fotón a díszítést 2D dekorcsővel készítettem, volt egy kis csavar a díszítésben, mert nem a megszokott módon készült a rózsa, remélem látjátok:-)  a második 3 színű dekort pedig a 3 színű vajkrém készítő segítségével, leírást és képes segítséget itt találsz.

Vörös áfonyás cupcake recept” bejegyzéshez 2 hozzászólás