Cupcake alapok · cupcake díszítés · Karácsony

Mézes fűszeres cupcake recept, extra vajkrémekkel

Már december van épp itt az ideje a klasszikus recepteknek:-)
Készült Nünbergi mézes az adta az ihletet:-)

Alapreceptet használtam a cupacakhez, azt ízesítettem mézes fűszerkeverékkel. Elképesztő illata van, és az íze … <3 <3 <3

Az alapreceptet itt találod.
Annyi, hogy a fahéj helyett 1 tk mézes fűszerkeveréket kevertem bele.

Az alap fincsi, krémekben is igyekeztem extrát készíteni. Volt itthon egyébként nem igazán iható alma pálinka- mézes fahéjas- nagyon nem ízlik viszont a krémbe keverve nagyon finom lett.

Alap olasz vajkrémet készítettem és azt ízesítettem színeztem tovább.

Itt a végeredmény <3

A lila színhez: sugarflair szőlő lilát és padlizsán lilát használtam. A lila krém lett a pálinkás. A kész krémet én négy részre osztottam és azokat ízesítettem külön külön. Tehát egy habzsáknyi vajkrémbe került  5 cl pálinka.
A díszítéshez 1M dekorcsövet használtam.  Cupcake kapszlikat -papírokat – is a GlazurShopban kapható választékból szemezgettem.

A zöld: sugarflair neon zöld festéket használtam.  A díszítéshez 1M dekorcsövet használtam.  Cupcake kapszlikat -papírokat – is a GlazurShopban kapható választékból szemezgettem. Az ízesítése a krémnek ánizsos, vaníliás volt.

A levendula: sugarflair levendula festéket használtam.  A díszítéshez 6B dekorcsövet használtam.  Cupcake kapszlikat -papírokat – is a GlazurShopban kapható választékból szemezgettem. Az ízesítése a krémnek egyszerűen gesztenyepürés volt.

A kétszínű: a kész krémek egy nagy habzsákba lettek betéve, zöld és a lila krémek. Egyszerűen a zsák egyik oldalába tegyünk az egyik krémből majd óvatosan az üresen maradt részre kanalazzuk a másik színű krémet. Nagyon látványos de egyszerű technika. A díszítéshez 1M dekorcsövet használtam.  Cupcake kapszlikat -papírokat – is a GlazurShopban kapható választékból szemezgettem

 

Mézes fűszeres cupcake recept, extra vajkrémekkel” bejegyzéshez egy hozzászólás