hírek

2016-os év színe a ……IMÁDOM <3

Mint már megszokhattátok valamilyen formában minden évben hírt adok én is az év színéről. Az év színe nem csak a divatot de a tortadíszítést is befolyásolja:-)
2015 -ben a Marsala volt az év színe, nekem nagyon nem tetszett, főleg az esküvői tortáknál volt furcsa hogy egy mély, masszív szín kerül elő:-)
Idén viszont a rózsa kvarc és a derűs kék lett az év , vagyis a 2016-os év színe.
A rózsa gyönyörű <3

Pantone_Color_of_the_Year_2016_shop_Pantone_Plastic_Chips

A mai rohanó világban a nyugalom drága kincs, idén ez a két szín elhozza nekünk a nyugalmat. A rózsa lágysága és a kék “élénksége” tökéletes páros. Én a két színt nem szeretem együtt, bár ezekben az árnyalatokban nagyon szép, nekem a régi rózsa-kék kombó jut eszembe…hááátttt.. hagyjuk:-), ez a két szín viszont IGEN <3

Ez az első alkalom, hogy a Pantone Év színe akció keretében kettő szín is felkerül a palettára <3 Minden évben csak egy szín volt és ha jól emlékszem mindegyik nagyon élénk, telt szín volt.

ev-szinek

Jövőre ez a két szín, rózsa és kék a nyugalmat a higgadtságot sugározza. Jó választás <3

Igyekezzünk visszahozni ha nem is rögtön párosítva a tortáinkban, a rózsa nagyon elegáns és jó pár színnel kombinálható. Arany, ezüst, szürke, esetleg fekete ha merészek vagyunk:-)

Ha még több infomációt, és színpárosításokat néznél akkor kattints a hivatalos weboldalra.

 

Hirdetések

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..