ízesítők · Vajkrémek

Citromos mascarponés francia vajkrém

Maradt a csorgatott tortából francia vajkrém, el si tettem, mert kíváncsi voltam mi lesz ha áll egy kicsit a hűtőben.
IMÁDOM!!!!
Igaz jól át kell keverni de ugyanazt a finom, habos nagyon krémes állagot kaptam miután átkevertem <3

Francia vajkrém receptet itt találsz.

Kb egy jó csészényi mennyiséget habosítottam fel és ahhoz adtam 3 ek mascarpone sajtot. Jól elkevertem, habosítottam, majd egy egész citrom reszelt héja következett.

Elképesztően finom, habos, laza.. yammmi:-)

francia_mascarpones_citromkrem_recept_tortaiskola-1 (2) francia_mascarpones_citromkrem_recept_tortaiskola-1 (3) francia_mascarpones_citromkrem_recept_tortaiskola-1 (4)francia_mascarpones_citromkrem_recept_tortaiskola-1 (1)

red_velvet_cupcake_diszotes_valentin_nap_tortaiksola-1 (9) red_velvet_cupcake_diszotes_valentin_nap_tortaiksola-1 (13)