kekszdíszítés · Valentin nap

Valentin napi kekszdíszítés, tőlem

Végre jutott időm a díszítésre, mert a keksz már pár napja megsült. Imádom ezt a keksz receptet, sima, szép és nagyon finom:-)

Itt találod a keksz receptjét.

A valentin nap piros, rózsaszín de valóban bármilyen szín lehte, kinek mi tetszik, ezért én nem csak a klasszikus színeket használtam a kekszeknél. Hogy miért fondant? Mert a cukormáztól, bár tudok készíteni de sikítófrászt kapok, annyi idő:-) Rajzol, szárad, kitölt, szárad….
A fondanttal díszítés bár nincs benne olyan sok lehetőség, de gyors és nekem így is nagyon tetszenek a kekszek:-)

Ilyenek lettek:-)

Ja majd elfeledtem, ezeket az eszközöket és díszítőket használtam:

valentin_napi_kekszek_tortaiksola-1 (3) valentin_napi_kekszek_tortaiksola-1 (4) valentin_napi_kekszek_tortaiksola-1 (9) valentin_napi_kekszek_tortaiksola-1 (19) valentin_napi_kekszek_tortaiksola-1 (21) valentin_napi_kekszek_tortaiksola-1 (22) valentin_napi_kekszek_tortaiksola-1 (25) valentin_napi_kekszek_tortaiksola-1 (31) valentin_napi_kekszek_tortaiksola-1 (34) valentin_napi_kekszek_tortaiksola-1 (41) valentin_napi_kekszek_tortaiksola-1 (43) valentin_napi_kekszek_tortaiksola-1 (46) valentin_napi_kekszek_tortaiksola-1 (48) valentin_napi_kekszek_tortaiksola-1 (56)

Természetesen közben is fotóztam, mert munka közben jó pár dolgot használtam egész másképp, remélem hasznos lesz neked is:-)

XOX felirat készítése egyszerűen

Mini szívek készítése kiszúró nélkül

Tripla szív minta készítése

Valentin napi keksz türkizben:-)

Steppelt keksz