tortás alapok

Mire jó a cukrász hőmérő? Nagyon hasznos:-)

Nemrég érkezett meg a GlazurShopba a cukor hőmérő, amit már régóta nézegettem, mert elég sok torta készül, főzött krémekkel és nagyon jól tud jönni ha precízen tudunk dolgozni. Eddig kicsit teli gatyesszel indult a krém készítése, olykor elsőre sikerült olykor meg javíthattam.

Ma végre kipróbáltam a hőmérőt és elsőre sikerült a svájci vajkrém ❤ ❤ ❤
Habos, lágy, puha, isteni, szép fényes.. imádom.
Málna redukcióval ízesítettem, és minden olyan álomszerűen szépen ment, hogy le a kalappal:-)

Javaslom a cukrász hőmérő beszerzését, mert a svájci, olasz, francia vajkrémnél, habcsók készítésénél, karamell készítésénél, majd elfelejtettem a makaronnál is remek hasznát, sőőőt nagy hasznát vesszük.

A hőmérő az edényre csiptethető, könnyen elmosható.
Én most használtam a svájci vajkrémhez is

12669649_967307820017050_4637616941551316619_n

És hogy miért örülök ennyire a hőmérőnek?:-) Hát ezért:-)

12661818_967329730014859_7367200926066833530_n

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s