Csokoládé díszek · Valentin nap

Csokoládé száj készítése

Imádom ezeket az extrém formákat. Persze, igen öntő formát használok én is:-)

A glazurshopban meg is veheted ha neked is tetszik.

HV:

Elkészítés:

A csokoládét olvasszuk fel vízgőz felett.

A formákba tegyük bele a nyalóka pálcákat. Én kikentem selyemporral a formát is.

A felolvadt csokoládét öntsük a formába és irány a hűtő 20-30 percre legalább.

Ha megdermedt akkor óvatosan vegyük ki a kész díszeket. Én átkentem még egy réteg selyemporral.

Nézd iylen lett:-)
A többi valentin napi torta fotóért kattints ide.

verarancsos_malnas_torta_valentin_napra_tortaiskola-recept-1 (26)

 

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s