tortás alapok · Vajkrémek

Maradék profi svájci vajkrém egy nap hűtő után

Megvallom őszintén, komoly küzdés volt a fagyasztott krémekbe életet lehelni, nem lehetetlen de minek kínlódjunk ha egyszerűbben is lehet. A TITOK:-) jól kell készíteni, profin a krémeket. Eddig nem volt cukrász hőmérőm így nélküle készültek a krémek, amolyan ránézésre, hol egyből sikerült hol meg javítottam. Ez jó mert tanultam és ti is tanultatok velem, de így azért nyugodtabban futok majd neki a következő krémnek:-)

Nézd a tegnapi hőmérővel készült krém és a recept:-)

malnas_svajci_vajkrem_ami_mindig_sikerul_recept_tortaiskola-1 (1) malnas_svajci_vajkrem_ami_mindig_sikerul_recept_tortaiskola-1 (4) malnas_svajci_vajkrem_ami_mindig_sikerul_recept_tortaiskola-1 (12) malnas_svajci_vajkrem_ami_mindig_sikerul_recept_tortaiskola-1 (14) malnas_svajci_vajkrem_ami_mindig_sikerul_recept_tortaiskola-1 (9)

Tegnap mivel pucéran hagytam a tortát, így maradt bőségesen svájci vajkrém a natur változatából, vagyis nem ízesítettből. ment a hűtőbe és állt egy egész éjjel. Jó kemény volt:-)
Hagytam kicsit szobahőn állni, áthabosítottam és …. isten bizony szerintem összeszaladt a ház akkorát sikítottam örömömben, mert mint ahogy tegnap eltettem, ma ismét azt az állagot hozta a krém:-) <3

Nézd csak