krémek

Cseresznyés tejszínes mascarpone krém recept

Isteni finom:-) A neten olvastam hogy ez jó, habos, lágy…. hát kipróbáltam:-)

HV:

Elkészítés:

A mascarpone sajtot habosítsuk fel a porcukorral.

mascarpones_cseresznyekrem-recept-tortaiskola-1 (2)

A tejszínt verjük kemény habbá.

A mascarpone sajtot ízesítsük a cseresznyés ízesítővel, és ha szükséges akkor színezzük is. Én nagyon élénk rózsaszínt szerettem volna ezért egy kevés PINK ételfestéket is hazsnáltam. Jól keverjük össze.

mascarpones_cseresznyekrem-recept-tortaiskola-1 (2) mascarpones_cseresznyekrem-recept-tortaiskola-1 (6) mascarpones_cseresznyekrem-recept-tortaiskola-1 (5)

Mehet bele a tejszínhab, itt már óvatosan dolgozzunk, szeretnénk a habból némi állagot megtartani:-)

mascarpones_cseresznyekrem-recept-tortaiskola-1 (1) mascarpones_cseresznyekrem-recept-tortaiskola-1 (4)

Nézd ezt készítettem:

valentin_napi_mintas_piskota_tortaiksola-1 (18)