krémek

Cseresznyés tejszínes mascarpone krém recept

Isteni finom:-) A neten olvastam hogy ez jó, habos, lágy…. hát kipróbáltam:-)

HV:

Elkészítés:

A mascarpone sajtot habosítsuk fel a porcukorral.

mascarpones_cseresznyekrem-recept-tortaiskola-1 (2)

A tejszínt verjük kemény habbá.

A mascarpone sajtot ízesítsük a cseresznyés ízesítővel, és ha szükséges akkor színezzük is. Én nagyon élénk rózsaszínt szerettem volna ezért egy kevés PINK ételfestéket is hazsnáltam. Jól keverjük össze.

mascarpones_cseresznyekrem-recept-tortaiskola-1 (2) mascarpones_cseresznyekrem-recept-tortaiskola-1 (6) mascarpones_cseresznyekrem-recept-tortaiskola-1 (5)

Mehet bele a tejszínhab, itt már óvatosan dolgozzunk, szeretnénk a habból némi állagot megtartani:-)

mascarpones_cseresznyekrem-recept-tortaiskola-1 (1) mascarpones_cseresznyekrem-recept-tortaiskola-1 (4)

Nézd ezt készítettem:

valentin_napi_mintas_piskota_tortaiksola-1 (18)

 

 

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s