Vajkrémek

Vérnarancsos tortakrém recept

A megszokott svájci vajkrémmel indítottam. Kedvenc krém receptem, főleg hogy most már elsőre sikerül. Nézd, itt találsz receptet és videós, magyar nyelvű segítséget a készítéséhez.

Az elkészült krémből a tortám töltéséhez kivettem kb 25-30 dkg-ot azt  3 vérnaranccsal  levével és egy reszelt héjával ízesítettem.

A maradékot pedig fehér csokoládéval. Én nem bonyolítottam most túl. Egyszerűen vízgőz felett felolvasztottam a fehér csokoládét, hagytam hűlni, langyosra aztán belekevertem a svájci vajkrémbe.

A krémbe egyszerűen belecsavartam a narancsok levét és egy narancs reszelt héját használtam, habosítottam és kész is. Nagyon finom:-)

12744095_982270181854147_509863362589486326_n

husveti_feher_piskota_vernarancsos_kremmel_tortaiskola-1 (4)

Enyhén barack színű krém, intenzív narancs ízzel és előkacsingató héjakkal. gyönyörű:-)

Így nézett ki ak ész torta

husveti_feher_piskota_vernarancsos_kremmel_tortaiskola-1 (19)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s