cakepop alapok · tortás alapok

Így olvasszunk csokoládét…

Beszéljünk kicsit az olvasztható csokoládé helyes olvasztásáról.
Most nem a hétköznapi csokoládé temperálása lesz a téma hanem a speciális candy melts csokoládé olvasztása.

Én jobban szeretem a vízgőz fölötti olvasztást, számomra jobban kontrollálható mint a mikróban készítés.
Egyszerűen tegyük a csokoládé pasztillákat fém edénybe és tegyük vízgőz fölé.


Keverjük meg olykor, és olvasszuk fel.
Most jöjjenek a tippek, praktikák ❤

  1. Tegyünk -én mindig szoktam- CRISCO-t a csokoládéhoz, ettől folyékonyabb lesz és szerintem csillogósabb is.
    Ezt használhatjuk öntő formákhoz, cakepop bevonáshoz is
  2. A pasztillákat keverhetjük is egymással, tökéletesen felolvadnak és egynemű új színt adnak ha különböző színű pasztillákat olvasztunk egybe
  3. Ha színezni szeretnénk a csokoládét csak olaj bázisú festékkel tegyük!!!

 

 

 

 

Advertisements

Így olvasszunk csokoládét…” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s