Pohárkrémek

Maradék piskótából, epres, ribizlis pohárkrém

A félgömb forma tesztjénél elsőre nem lett tökéletes a piskóta, így a tetejét le kellett vágnom. Nem gond, szeretjük a pohárkrémeket is, krém is maradt bőven, tehát készülhet a pohárkrém.
Volt még itthon a hűtőben egy kis eperlekvár, az is került bele.

A pohár aljára egy kis eperlekvár került, erre a piskóta szétmorzsolva majd egy réteg ribizlis krém következett.
Erre egy újabb réteg eper lekvár jött és egy réteg morzsolt piskóta.
Végül a ribizlis krémmel  zártam a sort.
Jut eszembe az egyik pohárnál a piskótát meglocsoltam egy kevés, 1 tk pálinkával:-)

Nagyon finom:-)

A recepteket amikkel a nagy torta készült és ebből maradt piskóta és krémek, mindegyik receptjét itt megtalálod.

Készült is belőle torta:-)
A félgömb forma piskóta receptje itt található.

Ribizlis vajkrém recept

Fahéjas vajkrém recept

 

vajkrem_rozsas_ribizlis-torta-tortaiskola-1 (13) vajkrem_rozsas_ribizlis-torta-tortaiskola-1 (5) vajkrem_rozsas_ribizlis-torta-tortaiskola-1 (4) vajkrem_rozsas_ribizlis-torta-tortaiskola-1 (3)

A torta készítéséhez itt találod a recepteket és a sok sok képes segítséget.

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s