Vajkrémek

Puncsos tortakrém recept

Már annyi de annyi vajkrémet készítettem, igazi nagy öröm, mert végre elsőre sikerültek a krémek….DE

A főzött vajkrémek habosak, finomak de azért ha sok tortát eszünk idővel unalmassá, vajassá válnak:-)
Most kísérletezem ki, hogy melyik extra hozzávalóval tudok számomra is jó krémet készíteni.

A cukrász krém jó, de most pudinggal készítettem el a torta töltelékét.

Egyszerűen puncs pudingot főztem, sűrűbbre hagytam mint az előírás szerint, vagyis kevesebb tejjel készült:-) Hagytam kihűlni aztán a fagyasztóból elővett svájci vajkrémhez kevertem. A színe … szerelem ❤ az íze finoman puncsos:-)

Könnyű volt vele dolgozni, szépen dermedt vissza a hűtőben, ajánlom:-)

Nézd, ezt a tortát készítettem.
ha érdekel a készítése, kattints.

nyuzsi_popsi_torta-husvet-tortaiksola-1 (1)

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s