ízesítők · tortás alapok

Gourmet ízek a tortában, mit mivel párosíts

Számtalan alkalommal gondolkodom el azon, hogy melyik íz páros a legjobb a tortában. Olykor igen szokatlan párosok kerülnek össze, néha pedig klasszikus ízek. Bátran kísérletezzünk, ha félősek vagyunk akkor készítsünk pohárdesszertet először és kóstoljunk.

  1. Creme Brulée
    Igazi klasszikus:-) Gazdag ízű vaníliás cukrászkrém krém, karamell szósszal, fehér csokis ganache-al. Ha bevállalósak vagyunk és nem óriási méretű tortát készítünk akkor karamell krokantot is tehetünk a rétegek közé.
  2. S’mores
    Itthon kevésbé elterjed, igazi amerikai édesség. Pillecukros krém, gazdag étcsokoládé ganache és a rétegek között keksz darabkák. Isteni:-)
  3. Fahéjas csiga
    Imádom a fahéjat:-) Készítsünk fahéjas piskótát, vaníliás krémsajt krémmel, magvakkal, fehér csokis ganache-al.
  4. Key lime pite
    Klasszikus amerikai desszert. Készítsünk lime lekvárt- nem nehéz- én már készítettem citromosat és marakujásat is, a kedvenc krémünket ízesítsük vele. Én a svájci vajkrémet kedvelem legjobban. Fehér csokoládé ganache-al burkoljunk.
  5. Csokoládé bon bon
    Kedvenc:-) Gazdag csokoládés piskóta alapon, finom csokoládés krémmel. A bátrabbak még ízesíthetik tovább is, pálinkával akár:-) Étcsokoládés ganache-al burkoljuk.

Micsoda ötletek, hamarosan Magyar vonatkozásban is érkezik íz párosítás ❤

Forrás: http://www.cakecentral.com

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s