tortás alapok · Vajkrémek Csokoládés krémek, receptek április 7, 2016 Via etcsokolades_kremek_tortaiskola Related Posts:Ganache receptek, kísérletezz bátranLime és csoki krémmel rétegezett, csokoládé…Így olvasszunk csokoládét…Laktózmentes tortakrémek készítése, epres, barackos és túrósSzínes makaron, limeos fehér csokis töltelékkelCsokoládé, fehér csokoládé temperálása, oltással ez…Megosztás:TwitterFacebookInstagramPinterestNyomtatásTetszett a bejegyzés?Tetszik Betöltés... Megosztás:TwitterFacebookInstagramPinterestNyomtatásTetszett a bejegyzés?Tetszik Betöltés...
Kedves Violetta, a párizsi krémnél leírtaknál (pdf-ben) a tejszín pontos mennyiségét szeretném megérdeklődni. Köszönettel, Eszter Betöltés... Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
Kedves Eszter, 2 dl-es tejszín, annak a fele a csokiba a másik fele pedig habbá verve. Köszönöm, hogy jelezted a hibát, javítom. Betöltés... Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
Kedves Violetta, a párizsi krémnél leírtaknál (pdf-ben) a tejszín pontos mennyiségét szeretném megérdeklődni. Köszönettel, Eszter
Kedves Eszter,
2 dl-es tejszín, annak a fele a csokiba a másik fele pedig habbá verve.
Köszönöm, hogy jelezted a hibát, javítom.