krémek

Málnás fehér csokis tejszínes krém

Húgom tortájához készült a krém-bár utólag derült csak ki, hogy Ő kókuszosat szeretett volna- ez van:-) Egy kikötés  volt ne legyen vajas. Na ez nem vajas krém.

Nagyon jó állagú a krém, szépen tartotta a piskótákat.

HV:

  • 250 g mascarpone
  • 100 ml tejszín
  • 4 ek vaníliás cukor
  • 100 g fehér csokoládé
  • málna redukció

Elkészítés:
A legegyszerűbb krém a világon, főleg a vajkrémes “küzdéseim” után:-)

A mascapone sajtot és a tejszínt elkevertem. Hozzáadtam a vaníliás cukrot, ezzel is átkevertem.
A fehér csokoládét felolvasztottam vízgőz felett.

A krém alaphoz hozzákevertem a málna redukciót, átkevertem.
A langyosra hűlt csokoládét is hozzáadtam és kész is.

Isteni. be kellett tenni a hűtőbe, mert nem volt krém állaga, de tudtam, hogy a csoki szépen összefogja majd, így is lett.

12991031_1014621648619000_622092125531252267_n

10898093_1014621645285667_7348358231309575870_n

Ilyen lett a kész torta

13006472_1014621955285636_4914174919468606877_n

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s