krémek

Mascarpones csokoládés tejszínes krém

Húgim tortájához készült ez is, mint a málnás. Nem vajas krém, és nagyon gyorsan készen van. Finom ❤

HV:

  • 250 g mascarpone sajt
  • 150 ml tejszín
  • 4 ek vaníliás cukor
  • 200 g étcsokoládé

Elkészítés:

A mascarpone sajtot a cukrot keverjük el.

A tejszínt és a csokoládét melegítsük össze vízgőz felett. hagyjuk hűlni. ha langyosra hűlt habosítsuk fel robotgéppel és adjuk hozzá a mascarpone alaphoz. Keverjük át alaposan és kész is vagyunk:-)

 

12974472_1014621595285672_7376086192791811410_n

Ilyen lett a torta

13006472_1014621955285636_4914174919468606877_n

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s