hírek · keksz alapok · tortás alapok

Colour Splash festékek tesztelve, vajkrémhez, cukormázhoz, fondanthoz

Megérkezett és megvallom, már aznap este meg kellett néznem mit is tudnak. A piros  és a fekete ételfestékpaszták nem mindig a legjobbak, ezért bár kicsit félve de rendeltem ebből a fajtából, számos más színnel egyetemben.
Ahogy írtam, még aznap este nem hagyott nyugodni és egy gyors, marcipánnal végzett festési teszt készült.

A legnagyobb örömömre szolgál, hogy nagyon jók ezek a festékek. Egy valami nem tetszik, kicsit matt a színűk, de van ahol pont ezt szeretnénk elérni. A fekete szuper, a piros kissé vöröses árnyalatú, az eper elbűvölt:-)

Még várom a fondant érkezését, és azzal is tesztelni fogom, mert a marcipán elég kényes darab, az állaga miatt olykor fura dolgokat tud művelni:-)

A festékek nagyon jók, ami különösen tetszik, hogy tubusos, tehát ha kinyitjuk, le kell vágni a végét így egy nagyon pici nyílást kapunk amin keresztül egyszerűen tudjuk adagolni a festéket.

Ilyenek a marcipánnal tesztelt festékek, kényes darabjai.

colour-splash_fekete-etelfestekpaszta-tortaiksola colour-splash-eper-etelfestekpaszta-tortaiksola coloursplash-feket-voros-eper-etelfestekpaszta-tortaiksola

 

Most jöhet a vajkrémmel tesztelés eredménye. Igazi pasztell színeket kapunk, ami meglepő volt számomra, mert a marcipánnal élénk, kemény színek lettek. De én örültem és nem is akartam tovább mélyíteni, sötétíteni a színeket mert pont erre volt szükségem a virágos- RUSSIAN TIP- dekorcsövek tesztjéhez.

Nagyon picit használtam, könnyen elegyedik és elképesztően szép színeket kaptam, imádom <3

coloursplash-etelfestekek-tezst-vajkremmel-tortaiksola-glazurshop-1 (1) coloursplash-etelfestekek-tezst-vajkremmel-tortaiksola-glazurshop-1 (2) coloursplash-etelfestekek-tezst-vajkremmel-tortaiksola-glazurshop-1 (4) coloursplash-etelfestekek-tezst-vajkremmel-tortaiksola-glazurshop-1 (6) coloursplash-etelfestekek-tezst-vajkremmel-tortaiksola-glazurshop-1 (7) coloursplash-etelfestekek-tezst-vajkremmel-tortaiksola-glazurshop-1 (8) coloursplash-etelfestekek-tezst-vajkremmel-tortaiksola-glazurshop-1 (10) coloursplash-etelfestekek-tezst-vajkremmel-tortaiksola-glazurshop-1 (11)

Nézd, ezek készültek a vajkrémmel <3

russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (3) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (15) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (36) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (62)

És ha már ennyire belejöttem a tesztelésbe akkor hétvégén cukormázzal is kipróbáltam a festékeket.
IMÁDOM! Végre a fekete, fekete <3 Minnie és Mickey kekszek készültek -volna- így fekete, pink és halvány rózsa festékek lettek tesztelve.
– a kekszek díszítése nem az én asztalom, ronda, görbe vonalak…. nagyon nem megy és valahogy nem is érdekel ez a téma:-), így nézzétek el nekem, hogy a kekszek horror rondák 🙂 –

De a festék tökéletes hozza a formáját <3

coloursplash_etelfestekpazsta-cukormazzal-tezstelve-tortaiksola-glazurshop-1 (4) coloursplash_etelfestekpazsta-cukormazzal-tezstelve-tortaiksola-glazurshop-1 (5) coloursplash_etelfestekpazsta-cukormazzal-tezstelve-tortaiksola-glazurshop-1 (6) coloursplash_etelfestekpazsta-cukormazzal-tezstelve-tortaiksola-glazurshop-1 (7) coloursplash_etelfestekpazsta-cukormazzal-tezstelve-tortaiksola-glazurshop-1 (12) coloursplash_etelfestekpazsta-cukormazzal-tezstelve-tortaiksola-glazurshop-1 (13)

A festékek használata egyszerű, szépen színez, kedvenc lesz:-)

Megvásárolható mindegyik festék a GlazurShopban <3