cupcake díszítés · hírek · Vajkrém virágok

Vajkrém virágot de GYORSAN! RUSSIAN tip-el, mi mással :-)

ÓÓÓÓÓÓ:-) IMÁDOM!!!!
nagyon döcögősen indult a kapcsolatunk a dekorcsővel, volt  is kedvem meg nem is tesztelni, a kisfiam épp nem volt itthon, így izibe de azonnal készült is a svájci vajkrém -videós, magyar nyelvű segítségért kattints ide – színezés indult és nekiláttam, remegő térdekkel a tesztelésnek. Mivel nem volt semmi “extra cucc” itthon, így zsírpapírral indult a tesztelés, bár ne tettem volna:-))))

A zsírpapírra az istenért nem tapadt meg a vajkrém, én meg az első pár darabnál feladni készültem, mert háááát nem lettek valami szépek a virágok.

russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (7) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (9) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (16) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (25)

russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (1)
Vissza a habzsákba… ezt még gyakorolni kell:-)

Az első virágokat egyszínű vajkrémmel készítettem, biztos ami biztos ha nem sikerül elsőre lehessen tovább gyakorolni vele:-)

Brrrrr, nem szépek, de sokat tanultam közben, így miután konstatáltam, hogy a zsírpapír nem jó megoldás irány a konyha egy adag gyors cupcake sütése. Kakaós cupcake készült. na ezzel már más volt a helyzet:-)

Mivel készen voltak a tesztelt vajkrém virágok, amik nem voltak szépek, sőőőttt….. ehhhhhh , de az ateco 123-as még várt a sorára, a vajkrémeket visszakapartam az edényekbe, így gondoltam amíg a cupcake sül kipróbálom ezt a dekorcsövet. ISTENEM <3 Mennyország a használata <3

ateco_123-as-dekorcso-szirom-tortaiskola-glazurshop-1 (3) ateco_123-as-dekorcso-szirom-tortaiskola-glazurshop-1 (2) coloursplash_arany-spray-teszt-tortaiksola-glazurshop-1 (2) ateco_123-as-dekorcso-szirom-tortaiskola-glazurshop-1 (5) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (15)ateco_123-as-dekorcso-szirom-tortaiskola-glazurshop-1 (1)

Na, kihűlt a cupcake, a vajkrémek a tálakban ismét, most jöhetett az újabb teszt. gyerkőc közben már megérkezett, így háááát kicsit nehezített volt a pálya, de lelkesen nézte hogy mit csinálok:-)))

A vajkrémet az új festékekkel színeztem, kedvenc lesz. Itt megnézheted melyik színekkel festettem.

És! Komolyan felsikítottam örömömben ahogy az első dekoráció elkészült! <3 Mindig ezt akarom csinálni!!!!

russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (8)

Itt már nem volt megállás, mindegyik csövet kipróbáltam ismét:-) A habzsákokba most már kétszínű vajkrémek kerültek -a habzsákot körbekentem az egyik színnel és középre a másik szín került, így készültek a színes virágok.

russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (3) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (6) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (12) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (15) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (17) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (19) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (20) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (29) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (30) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (34) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (50) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (52) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (54) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (55) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (60) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (65) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (68) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (72)

Egy kis segítség, azon túl hogy gyakorolj a csővel.

  1. merőlegesen tartsd a habszákot
  2. a habzsákot a végén húzd fel nagyon finoman -így lesz vékony a virág szirma
  3. óvatosan nyomd a habzsákot
  4. két vagy három színű krémmel készítsd a virágokat
  5. díszítsd levélkékkel is

Én most a svájci vajkrémmel próbáltam ki, nagyon jó, bevált, ki fogom még próbálni olasz vajkrémmel is. Klasszik vajkrémmel ne használd mert az a vajkrém túl kemény, törni fog a szirom a végén:-(

A lényeget majd lehagytam:-)

A csövek külön külön befotózva a végeredményekkel, melyikkel mit is tudsz készíteni:-)

russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (10) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (11)

russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (31) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (62) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (80)

russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (77) russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (74)

Magnólia, erről nem készült csővel együtt:-) Majd pótolóm legközelebb:-)

russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (19)

Mindegyik dekorcső megvásárolható a GlazurShopban <3