Vajkrémek

FEHÉR vajkrém? IGEN! Így készítsd el!

A vajkrém sajnos még a legjobb vaj esetében is sárga, vaj függő van amelyik nagyon sárga van amelyik éppen csak sárga. Én a Lidl-ben kapható vajat használom, vagy olykor ha éppen hozzájutok akkor francia vajat szoktam, nagyjából egyforma a végeredmény:-)

A svájci vajkrém kicsit sötétebb  mint az olasz, de fehéríthető. Ez a krém svájci vajkrém fehérítővel világosítva.
Nagyon egyszerű, a GlazurShopban kapható hozzá fehérítő por, ezt kell am ár kikevert krémhez adni és elkeverni benne habverővel amíg látjuk az eredményt. ha szükséges pótolni -mert gyártói útmutatás az sajnos nincs.:-)

Vajkrém recepteket itt találsz bőven, van amihez videós magyar nyelvű segítség is van:-)

Na és akkor nézd csak, itt a különbség ❤

feher-vajkrem-vajkrem-feheritovel-tortaiksola-glazurshop

FRISS tapasztalat!
Ez olasz vajkrém recepttel készült, és hihetetlen mennyire fehér a krém, és izgalmas volt számomra a tapasztalás, hogy mennyit számítanak a fényviszonyok:-)

A fenti fotón kicsit árnyékos volt, nem sütött telibe a nap a tortára.

citromos-mezes-joghurt-hab-pisztacia-roppanos-hazi-fuge-lekvar-tortaba-zarva-rusztikus-torta-tortaiskola-glazurshop-1 (5)

 

Ezen a fotón viszont épp sütött a npa, mennyivel másabb színe van a krémnek!?

citromos-mezes-joghurt-hab-pisztacia-roppanos-hazi-fuge-lekvar-tortaba-zarva-rusztikus-torta-tortaiskola-glazurshop-1 (2)

Mentés

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s