tortás alapok · Vajkrémek

Fekete vajkrém készítése nagy mennyiségben

Igen, erről már beszéltem, írtam de ott kis mennyiség lett színezve és bőségesen elég volt a fekete ételfesték paszta a színezéshez.
Most egy egész tortát burkoltam fekete vajkrémmel, és nem bíztam a véletlenre.

Én svájci vajkrémet használtam, magyar nyelvű videós segítséget és receptet itt találsz.

A krémet kakaóporral, szép sötét- én holland kakaóport használok – előszíneztem és ezután jött csak a fekete ételfestékpaszta, sugarflair, itt meg is vásárolhatod.

Állni kell hagyni legalább 1-2 órát és szépen bemélyül a színe. Először sötétszürke volt, aztán állt és gyönyörű, csillogós mély fekete lett:-)

szedres_narancsos_krem-fekete-vajkrem-tortaiksola-1 (3) szedres_narancsos_krem-fekete-vajkrem-tortaiksola-1 (5) dupla-toltott-torta-fekete-vajkremmel-tortaiksola-1 (4)

Nézd csak a virágok is milyen szépek:-)

fekete_vajkrem-rozsak-tortaiksola-1 (2) fekete_vajkrem-rozsak-tortaiksola-1 (1)

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s