Pohárkrémek

Mascarpones lemon curd, kakaós piskótával és eperrel

Isteni finom:-) Ez a hármas nagyon nyerő!
Készült ma lemond curd -angol citromkrém- és mivel tegnap megjegyezték, hogy mi az hogy nincs itthon valami desszert, ezért készült ez a pohárkrém:-)

A múltkori kakaós tortának a piskótájából maradt egy kevés, az a fagyasztóban várt a sorára:-)
Eperlekvár van itthon, hogyne lenne, nálam?:-))))
mascarpone is volt, tehát gyorsan összeállt a desszert:-)

A mascarpone sajtot habosítsuk fel kicsit, adjunk hozzá ízlés szerint lemon curd-öt és keverjük át.
A poharak aljába morzsoljuk a kakaós piskótát, erre egy réteg citromos mascarpone krém került, ezt eperlekvárral folytattam és ismét egy réteg kakaós piskóta következett. Végül a citromos krémmel zártam a desszertet.

IMÁDJUK!:-)

13407114_1054275384653626_7277063138292640282_n
A mascarpone sajtot keverjük el ízlés szerint lemond curd-el.

13450080_1054275314653633_3823541333635239446_n 13450080_1054275337986964_2934094775368113494_n

Gyors tipp, hogy hogyan marad szép piros az eper lekvár🙂
Egy nagyon kedves barátommal beszélgettünk erről egy pár hete, és ő javasolta hogy fóliázzam be az üveget. Én így tettem és woowwww micsoda színe van még mindig az epernek:-)

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s