tortás alapok

Mekkora tortát készítsek ha 102 szeletes tortát kérnek tőlem?

A mindenkiből más más választ kiváltó kérdés:-)
Jó ha tudod!!!! Nincs általános válasz, mert!

Nem mindegy mekkorára vágod a tortát, nem mindegy a formája, nem mindegy hogy felvert piskóta vagy kevert piskóta az alap…. nem mindegy hogy van-e diétázó-ők biztosan kis szeletet kérnek…

De, jó hír van azért támpont!

Összeállítottam neked, melyik méretű torta mennyi szeletre vágható és egy kis segítség a nagy esküvői tortákhoz is:-)

tortameretek-szeletek-szama-glazurshop-tortaiksola

 

Remélem tudtam segíteni:-)
Ha más véleményen vagy akkor kommentelj kérlek!

eskuvoi-tortamretek-60-szeletig-glazurshop-tortaiskola eskuvoi-tortamretek-60-90-szeletig-glazurshop-tortaiskola eskuvoi-tortamretek-100-106-szeletig-glazurshop-tortaiskola

Mentés

Reklámok

Mekkora tortát készítsek ha 102 szeletes tortát kérnek tőlem?” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Kedves Via!
    Pár dolgot szeretnék kérdezni Tőled:

    1. Milyen piskóta ajánlott inkább a torták készítéséhez, felvert vagy kevert?
    2. Melyik bírja el jobban a krémet?
    3. A fentiekre adott válaszaid az emeletes tortára is vonatkozik?
    (Ha időd engedi és meglepnél minket egy olyan táblázattal, amiben ismerteted, hogy melyik piskótához melyik krém ajánlott, annak rendkívül örülnénk.)
    4. Vásárlás esetén amennyiben értesítést kértem egy termékről, mert nincsen készleten, mennyi idővel kell kalkulálni, hogy beérkezzen a webshopba?

    Válaszaidat előre is nagyon szépen köszönöm.
    Szép napot!

    Üdv,
    Dorisz

    Kedvelés

    1. Kedves Dorisz,

      Remek ötletet adtál, köszönöm, ahogy időm engedi a kisfiam mellett készítek táblázatot, hogy melyik típusú piskótához én milyen krémet használok, ajánlok.

      Alapvetően a piskóta típusát az dönti el, hogy mire szeretnéd használni. A klasszik felvert piskóta monumentális tortákhoz nem lesz jó, mert nagyon lágy, puha szerkezetű a piskóta ami nem bírja a súlyt.
      Én mindegyik fajtát kedvelem, és váltogatom attól függően éppen mi készül, mekkora lesz, milyen krémet szánok bele.
      A krémeket mindegyik bírja, DE!!! a tejszínes, joghurtos, mascarponés krémekkel óvatosan!Ezeknek nagyon magas a nedvesség tartalmuk, félő hogy szétáztatja a piskótát ahogy áll.
      Én zselatinnal szoktam ezt kiküszöbölni, így a nedvesség benne marad a krémben:-)
      Alapvetően -bár most kísérletezem- én a vajkrém alapot használom mindegyik krémemhez, az ad nekem biztonságot, a krémemnek pedig extra tartást-
      Svájci, olasz bármelyik jó, receptek vannak itt fenn.

      Végül, a GlazurShopban az a termék ami szállítás alatt van, érkezik de pontos információt nem tudok adni. Az értesítés kérése szuper, nagyon jól csináltad, mert a rendszer küldi neked azonnal az értesítőt ha ismét lehet vásárolni.
      Ha van konkrét kérdésed, termékkel kapcsolatban, akkor azt kérlek e-mailen tedd fel, mert most várok egy nagyobb rendelést, lehet hogy az is van benne.

      Szép napot:-)
      Via

      Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s