hírek · tortadíszítés

Nincs ötleted hogyan díszítsd a pucér tortádat?

Sokak szerint a pucér torta unalmas!
Már hogy lehetne unalmas? Szerintem nagyon is izgalmas és kihívások is vannak benne.
Kezdőknek  fél pucér tortát javaslom, mert ott a torta kap egy vékony vajkrém burkolást ami ha nem sikerült túl szépre a piskóta akkor eltakarja az apróbb hibákat.
Ha sikerült a piskóta, szép felülete van akkor jöhet a PUCÉRKODÁS!
Én azt tapasztaltam, hogy a sima felvert piskóta nem jó a pucér tortához mert nincs kérge.
Én a Viktória piskótát használom a pucér tortákhoz mert annak szép sült kérge van.

Egy igazán izgalmas technikát próbáltam ki minap. Kis halmokat nyomtam a piskóták szélére és így maradt pucér a torta. Mesés látvány.

De nem csak ezzel a technikával dobhatjuk fel a meztelen tortáinkat.

Használhatunk:

porcukrot a tetejére

vajkrém díszítést de nagyon mértékkel hiszen a pucérságon van a hangsúly

vajkrém virágok

ehető cukorvirágokat -ezek mesések

makaront

csorgathatjuk csokoládéval

habcsók

karamell díszek

…..

Nézd csak

marakujas-afonyas-pucer-torta-recept-keszites-tortaiskola-glazurshop-1 (9)

csorgatott_torta_keszitese_tortaiskola-recept-1 (18)

viktoria-piskota-citromos-kremmel-viragokkal-recept-tortaiskola-1 (4)

citromos-joghurtos-tejszines-torta-recept-tortaiksola-1 (8)

Remélem te is megszeretted a pucérságot és készítesz pucér vagy fél pucér tortákat 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s