tortás alapok

Renshaw fondant teszt

kalandosan érkezett meg a GlazurShopba a renshaw fondant:-)
Detto ugyanaz a csomagolása mint a virágmasszának, amit alapból rendeltem volna, hiszen elfogyott. Nem tudom már fáradtság, figyelmetlenség de ezt rendeltem meg:-)

Nem gond, lesz mit kipróbálni:-)

Ki is próbáltam tegnap.

renshaw-fondant-teszt-glazurshop-tortaiskola-1-6 renshaw-fondant-teszt-glazurshop-tortaiskola-1-2renshaw-fondant-teszt-glazurshop-tortaiskola-1-3renshaw-fondant-teszt-glazurshop-tortaiskola-1-1  renshaw-fondant-teszt-glazurshop-tortaiskola-1-5 renshaw-fondant-teszt-glazurshop-tortaiskola-1-4

Nos, vásároljunk kellő mennyiségű fondantot a burkoláshoz, különben fentebb látható a fotó mi történik, és igen, nagyon idegesítő, még egy gyakorló tortadobnál is!

A fondant alá ha tapad akkor keményítőt szórjunk, ez nem eszi bele magát a fondantba és az állagán sem változtat.
Nagyon jó fondant, lágy, ezért körültekintő munkát igényel, de cserébe kapunk egy szépen burkolt tortát, amit szépen sarkosíthatunk is a végén.
Így készíts sarkos fondantot a tortán.
Mandulás íze nagyon finom, nem erős, finom lágy íze van.
Mesés fehér színe van.
Én szeretem, marad a palettán.

Fondant mennyiségekről itt olvashatsz, mennyi fondant elég különböző méretű tortákra lebontva.

Ezt készítettem tegnap:-)

marvanyos-fondant-keszitese-glazurshop-tortaiskola-1-6

Ha érdekel a márványos fondant készítése, kattints!

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s