Skip to content

Tortaiskola

Mert minden megtanulható

  • Kezdőlap
  • TANFOLYAM
  • RECEPTEK
    • ALAPOK
      • ganache
    • Krémek
    • Receptek
      • alapreceptek
      • Piskóták
      • Francia alapok
      • Entremet
      • Pohárkrémek
      • habok
      • Molekuláris konyha
      • Bonbon
      • Francia desszertek
        • Mille-feuille
        • Pavlova
        • Tart
        • Makaron
        • Szuflé
        • Különlegességek
        • Tányérdesszertek
      • Kekszek
        • kekszdíszítés
      • Kevert tészták
      • Klasszikusok
        • Bejglik
        • kelt tészták
        • Piték
        • Mézesek
        • cakeroll
        • égetett tészták
      • Mentes
        • Gluténmentes
      • Csokoládés édességek
      • ORSZÁGTORTA
      • Sütés nélkül
      • Sós
        • Főételek
        • Rizs
        • Levesek
    • Tortadíszítés
      • Tükörglazúr
      • formatorták
      • cukorcsipke
    • Dekorációk
      • Csokoládé díszek
      • fondant kiegészítők
      • figura készítés
      • Ostya virág
      • cukorvirágok
    • Torta
  • Kapcsolat
  • Rólam
  • Bejelentkezés
  • Blog

Rólam

Profile
Via vagyok, szia

  • Home
  • 2016
  • október
  • 9
  • Borsmenta zöld ételfesték paszta teszt
hírek

Borsmenta zöld ételfesték paszta teszt

Via
október 9, 2016április 4, 2019
Be kell jelentkezned, hogy láthasd ezt a tartalmat. Kérlek Jelentkezz be. Nem vagy még felhasználó? Csatlakozz hozzánk!

Like this:

Like Loading...
Share :
Tags: borsmenta ételfestékfondant színezése

Bejegyzés navigáció

Previous: Karácsony piros ételfesték paszta, ez kell neked is
Next: 5 TIPP cupcake díszítéshez, hogy te is PROFI legyél!

Hasonló a témában

27,9 cm-es magas falú formában Genovai piskóta sütve, szuper !

Unikornis figura készítése, VIDEÓS segítséggel

Körte, parliné szerelem…

You must log in to post a comment.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

BEJELENTKEZÉS

Emlékezz rám
Forgot Password?
Csatlakozz hozzánk!

A Tortaiskoláról

A tortaiskola weboldala egy Online Francia cukrász képzési weboldal.
Kezdők és profik is csatlakozhatnak, hiszen többféle nehézségi szintű recept közül választhatnak a tagok.

A zárt csoportban videós segítségek és leckék könnyítik a tanulást.

A weboldal 2015 óta működik, de tagsághoz kötve 2019 óta üzemel.

Iratkozz fel a Blog értesítőre

Add meg az e-mail címedet

Join 13 183 other subscribers

Legújabb recept

  • Marcipános, mákos, málnás Babka
    január 16, 2021
  • A TÚRÓGOMBÓC
    január 16, 2021
  • Kedvenced lesz….
    január 16, 2021
  • Mák mousse-szeder-citrom
    január 8, 2021
  • Vegán, Gm maracuja- kókusz
    január 4, 2021
  • MÁKOS FINANCIER-LIME MOUSSE
    január 4, 2021

Copyright © 2020 All Rights Reserved.

Powered by : ripplethemes

%d bloggers like this: