tortás alapok

Tortaburkolás fondanttal, gyorsan és egyszerűen!

A múlt héten volt egy kis időm, így nagyot gondoltam, nem csak fotóztam a tortaburkolást, hanem videóztam is.:-)
Így már minden egyben látható, hogy hogyan is dolgozom én, ez egy módszer a burkolásra van még legalább 1:-) de az is lehet hogy több.
Én most azt mutatom meg, hogy én hogyan burkolok, hogyan dolgozom.
Renshaw pezsgő színű fondant lett tesztelve, – itt meg is vásárolhatod- és a 20 cm-s kerek gyakorló tortadobbal.

Nézd csak.

Fotóztam is azért:-)

renshaw-pezsgo-szinu-fondant-teszt-glazurshop-tortaiskola-1-3

Jó a fondanttal dolgozni, de kötelező alá keményítőzni, mert a fondant elég puha. Gyönyörű, sima felületet kapunk a burkolás végére, ha van merszünk átrágni magunkat a használatán -LEGYEN!- akkor cserébe meseszép burkolatot kapunk!

A burkolásnál előfordulnak hibák is, lehetnek kisebbek és a valóságtól erősen elrugaszkodottak is:-)

Mindkettő problémát megnéztem és le is videóztam, ÍGY JAVÍTSD egyszerűen a fondant hibákat

 

 

Mentés

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s