tortás alapok

BRUTÁLIS fondant hibák javítása

Istenem mennyiszer előfordult, főleg az elején hogy belenyúltam a fondantba, vagy elszakad a burkolás közben… Ezek nem valami jól hangzó dolgok!
Van egy jó hírem!
Javíthatóak, és elég egyszerűen javíthatóak, de sajnos van egy kis bökkenő is, mert csak puha fondanttal megy a javítás.
Én a culpitt és a renshaw fondantjait “rontottam” el, és azok álomszerűen javíthatóak, mert puhák.
A puhaságuk okoz némi bonyodalmat a burkolás közben, viszont cserébe bármi malőr van, javítható ezzel az egyszerű módszerrel.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s