Makaron

Makaron krémek egyszerűen!

Megérkeztek az új olajos, extra tömény ízesítő olajak a GlazurShopba. Ki kellett próbálnom és jobb alkalom nem is jöhetett volna, minthogy a barátnőmmel beszélgetve kiderült, hogy ő nagyon bírja a macaront de nem tudja elkészíteni:-) Így már készülhetett is az ajcsi, és még a tesztelés is befért:-)

A receptem ez, ezt használom mindig. Most coloursplash festékekkel színeztem, eper, lime és korall színekkel. Megszíneztem a makaron tésztáját és egymára töltöttem a habzsákba a különböző színű rétegeket, így egész különleges látványt kaptam a végén <3

A hőfoknak már utána jártam, 121 fokig kell melegíteni a cukorszirupot.

Na de a töltelékek!:-)

HV:

A krémet 4 részre osztottam és mindegyik kapott 2-3 csepp ízesítőt. Nagyon erős, csínján bánjatok velük. Jól kikevertem, jöhetett egy kis színezés is. A coloursplash festékeit használtam, eper és pisztácia színt.

makaronok-extra-toltelekkel-1-7 makaronok-extra-toltelekkel-1-6

A menta kapott még egy kis étcsokoládét is, ezt már igazi, csokoládé pasztillából olvasztottam még tegnap, és hát maradt, mert a méziket mártottam meg benne, mait ajándékba adtam egy rászoruló családnak, de a lényeg, hogy a csoki megmaradt, ma felhasználtam:-)

Sőt, a kisfiam kedvéért készült nutellás is:-)

makaronok-extra-toltelekkel-1-3 makaronok-extra-toltelekkel-1-1

A kihűlt kis korongokat párosítottam és megtöltöttem a fincsi krémekkel.

makaronok-extra-toltelekkel-1-5
A kókuszosakat túltöltöttem:-) Pisztácia, nutella, eper, kókusz és csokis menta
makaronok-extra-toltelekkel-1-4
pisztácia, nutella, eper

makaronok-extra-toltelekkel-1-2

És az ajándék is kész:-)

makaronok-extra-toltelekkel-1-8