tortadíszítés

Te mit tanultál idén?

Én már év közben elkezdtem összegezni, hogy mik azok amiket kipróbáltam megtanultam. Mozgalmas év volt ez az ide, 2016-os év.
Érdekes, hogy nem vagyok cukrász, de annál nagyobb a lelkesedésem, és amit édesanyámtól hoztam mint családi örökség, most nagy nagy hasznomra van!
NE ADD FEL!!! Mindig van megoldás!
Ezt idén gőzerővel alkalmaztam:-)

mit-tnultal

Számos új termék érkezett a GlazurShopba amit ki kellett:-) na jó ki is akartam próbálni, hiszen ezek hozzám tettek, nem is keveset. Erősítettek bennem képességeket, előhívtak számomra ismeretlen tartalékokat:-)

Amiket imádtam  kipróbálni ezek voltak, és nem csak én imádtam hanem ti is!
Hálás vagyok azért, hogy nyitottak vagytok a tudásomra, elfogadjátok amit mondok és átültetitek a mindennapi gyakorlatba, alkalmazzátok, használjátok az általam kipróbált, megmutatott termékeket. KÖSZÖNÖM <3

Orosz dekorcsövek.

Kedvenceink lettek szinte egy szempillantás alatt! A lusta cukrászok kötelező eszköze, hiszen instant vajkrém virágokat készíthetünk a segítségükkel.

russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (50)russian-tip-set-teszt-vajkrem-viragok (3)

Videós tesztelés is volt, remélem sokatoknak segítséget tudtam adni.

 

Itt meg is vásárolhatjátok a csöveket, és jövőre a teljes paletta elérhető lesz!

PATCHWORK mintázók

Én csak kapkodtam a fejem, tényleg ennyire jól megmutattam? Igen, hiszen villámgyorsan fogytak a kiszúrók:-)  Itt az összeset megvásárolhatod, hiszen van már bőven belőle, és mindegyik ki is lett próbálva! Keresd a termékoldalakon a magyar nyelvű videós segítségeimet!

ONLAY mintázók.

Ezekkel meggyűlt a bajom, hiszen vagy nem jött ki a formából, vagy túl vékony lett és szakadt….. DE! A megoldást megkerestem! Mesés, egyedi tortákat készíthetsz ezek segítségével. Az új tudásomra büszke vagyok, hiszen jó pár technikai trükköt tanultam, amit máshol is tudok használni.:-) Itt megvásárolhatóak az eszközök!

Idén olyat tanultam amit neked is tudnod kell!!!
SARKOS TORTA szélek! Mindenki ábrándozik erről a képességről, tudásról, de kevesek veszik a fáradtságot, hogy meg is tanulják, pedig nem nehéz!!!
Többféle módszerem is van, válaszd amelyik neked a legjobban tetszik és a legkényelmesebb.  Flexi smoother vagy fondant simítóból 2 db! Mindent megvásárolhatsz a GlazurShopban.

És:-) összegyűjtöttem inden bátorságomat és levideóztam a fondanttal való burkolást is. Tudok burkolni, nem féltem, de azért remegő térdek voltak, mert itt nincs másik lehetőség, vagy sikerül elsőre a videó vagy kezdhetem teljesen elölről!:-) Gyerkőc mellett és idő hiányában ez nem volt biztató, de sikerült elsőre:-) Remélem tudok segíteni, és neked is menni fog a burkolás!

Amit idén ősszel nagyon megkedveltem az a csokoládé színezése. A Halloween tortára nagyon narancssárga csoki kellett, nagyon fekete krém kellett…. Mindkettő sikerült!:-)
Itt minden hasznos információ és recept elérhető!

halloween-torta-karamell-habbal-parizsi-kremmel-konnyu-piskotaval-glazurshop-tortaiskola-1-6

Év végére pedig felkötöttem a kisgatyámat és bejgli illetve mézi sütésbe fogtam, deeee REFORM változatokban!
Mézi torta receptet itt találsz, a reform mézi receptjét itt találod, a reform bejgli recept pedig itt elérhető.

mezes-fuszeres-karacsonyi-torta-mezes-vanilias-kremmel-receptek-1-10csillogo-cukormaz-mezidiszites-1-3

reform-bejgli-kesz-isteni-1-3

Idén elkezdődött a cukrász képzésem is, ami szuper módon benn ragadt az eddigi tanulmányokból az a FILO elv, talán mert az egyik kutyusomnak ez a beceneve:-))) Újat tanultam a piskótákról, eddig én nem tudtam hogy van hideg és meleg úton felvert, vagy hogy könnyű és nehéz felvert:-) A meleg úton, könnyű felvert maga a csoda, imádom, a nehéz felvertet pedig már próbáltam, ezek az olajos, vajas piskóták:-)

meleg-felvert-piskota-tortaiskola-1-2

Ami nem éppen ide tartozik de új tudás:-) Folyamatosan tanulom, egész évben, ahogy időm engedi az online marketinget.
Elmondhatom, hogy az idei év sok sok tanulással telt, mindenféle téren:-)
Kaptam sok gyakorlati tudást és szereztem számos az élethez kellő tudást, tapasztalatot…..

 

Elérkeztünk az év végéhez és már nem sütök:-) A virslit pedig te is meg tudod főzni, sőt a lencsét is:-)

Boldog Új Évet kívánok neked <3

De ne szaladj el!!!!
Te mit tanultál idén?

 

Mentés