krémek

Gesztenyés mascarpone krém finoman narancsosan

gesztenyes-narancsos-mascarpone-krem

Hihetetlen finom! Nagyon lágy, laza, de van tartása, éppen annyi, hogy egyben maradjon a torta az összeállításnál.
A kérésetekre készül a valentin napi stenciles torta, a torta tegnap el is készült, de időm már nem volt a díszítésre, gyerkőccel nem egyszerű az élet:-)
De a lényeg, hogy a krémet megkóstolta a családom és már jelezték, hogy mikor lesz kóstolható a torta. ŐŐŐŐŐ, hát arra várni kell:-) Hiszen nekem még díszítenem kell a tortát, és fotózni sem ártan, hogy hogyan készül, azt meg este már nem jó.
Kicsit húzták a szájukat, ezért készítettem egy pohárkrémet is, egy újabb adag krémmel:-) De erről később, egy másik receptben.

Most a gesztenyés mascarpone krém naranccsal receptjét nézzük meg.

Ez a mennyiség 15 cm-es 12 cm magas tortához elegendő.

HV:

  • 500 g laktózmentes mascarpone
  • 1 csomag gesztenyemassza
  • 1 narancs reszelt héja
  • porcukor ízlés szerint

Elkészítés:

A mascarpone sajtot porcukorral kihabosítottam. Ízlés szerint adagold a porcukrot, én kb 100-150 g-ot használtam.

A gesztenyemasszát kivettem a fagyasztóból, hiszen puhának kell lennie.

Egyszerűen darabokra szedtem és hozzáadtam a mascarpone krémhez, ezzel is jól áthabosítottam és kész is van. ❤

gesztenyes-narancsos-mascarpone-tortakrem-tortaiskola

 

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s