tortás alapok

Szív alakú piskóta sütése, termékteszt:-)

sziv-alaku-piskota-sutese

Az orosz dekorcsöveken  túl vagyok, ha megnéznéd a vajkrém virág készítő csövek tesztelését, videós formában akkor kattints ide.

Ma a formák tesztelése következik. Mára a szív alakú tortaformára esett a választásom, hiszen hamarosan valentin nap.

Nagyon jó, kellemes meglepetést okozott, hiszen eddig egy szív torta készült az is szilikon …. brrrr formában….
Most nagylányosan fém formában sült.
Féltem hogy nem fogom tudni kiszedni majd, hiszen nem kapcsos a forma.
NO PARA!:-)
Tök szépen kijön a formából a megsült piskóta.

EXTRA TIPP!
Ne töltsd túl a formádat!!! Max 1/2-ig töltsd tésztával.

Én 3 tojásból készítettem a hideg, könnyű felvert piskótát és azt sütöttem meg a formába. A szív formát a GlazurShopban meg is vásárolhatod.

sziv-alaku-piskota-sutese-tortaiskola-1-5sziv-alaku-piskota-sutese-tortaiskola-1-4sziv-alaku-piskota-sutese-tortaiskola-1-1 sziv-alaku-piskota-sutese-tortaiskola-1-2 sziv-alaku-piskota-sutese-tortaiskola-1-3

Ma már nem készül belőle torta, mert a családom Mille feuille-t rendelt:-) A piskóta megy a fagyasztóba, jól becsomagolva.

 

 

Mentés

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s