tortás alapok

Szív alakú piskóta sütése, termékteszt:-)

sziv-alaku-piskota-sutese

Az orosz dekorcsöveken  túl vagyok, ha megnéznéd a vajkrém virág készítő csövek tesztelését, videós formában akkor kattints ide.

Ma a formák tesztelése következik. Mára a szív alakú tortaformára esett a választásom, hiszen hamarosan valentin nap.

Nagyon jó, kellemes meglepetést okozott, hiszen eddig egy szív torta készült az is szilikon …. brrrr formában….
Most nagylányosan fém formában sült.
Féltem hogy nem fogom tudni kiszedni majd, hiszen nem kapcsos a forma.
NO PARA!:-)
Tök szépen kijön a formából a megsült piskóta.

EXTRA TIPP!
Ne töltsd túl a formádat!!! Max 1/2-ig töltsd tésztával.

Én 3 tojásból készítettem a hideg, könnyű felvert piskótát és azt sütöttem meg a formába. A szív formát a GlazurShopban meg is vásárolhatod.

sziv-alaku-piskota-sutese-tortaiskola-1-5sziv-alaku-piskota-sutese-tortaiskola-1-4sziv-alaku-piskota-sutese-tortaiskola-1-1 sziv-alaku-piskota-sutese-tortaiskola-1-2 sziv-alaku-piskota-sutese-tortaiskola-1-3

Ma már nem készül belőle torta, mert a családom Mille feuille-t rendelt:-) A piskóta megy a fagyasztóba, jól becsomagolva.

 

 

Mentés