Piskóták · tortás alapok

Extra magas piskóta sütése könnyedén. MŰKÖDIK <3

extra-magas-piskota

Tesztelés folyik:-) és tanulok közben én is. Az előző cikkben már ki lett próbálva a magas falú piskóta forma -10 cm magas a fala- de ott kevés tészta jutott a formákba.
Akkor ki kellett próbálnom, hogy mi lesz ha bőségesen a forma méretéhez illően töltöm meg a piskóta tésztával.

6 tojásból készítettem ismét egy könnyű, hideg felvert piskótát kattints a RECEPTÉRT, és az ment bele elosztva a 2 db formába, az egyik 15 a másik pedig 12,5 cm-es, és 10 cm magasak a formák.
IGEN!!! IGEN! IGEN!
Ez a forma arra és mondhatom CSAK arra való, hogy bőséges tészta mennyiség kerüljön bele.

A magas falú formák megvásárolhatóak a GLAZURSHOPBAN, ITT.

Az elválasztó spray pedig szintén a GlazurShopban kapható, ITT.

A formák 3/4-ig lettek töltve, nézd videóztam is.

És a végeredménybe egyszerűen szerelmes lettem ❤

A magas falú forma csak arra jó, hogy nagy mennyiségű tészta süljön benne.
Gyönyörűen sül, lapos marad, szépen megsül, imádom, és ami extra szuper, hogy a formából magától kiesik:-)

extra-magas-piskota-sutese-tortaiskola-1-1 extra-magas-piskota-sutese-tortaiskola-1-2 extra-magas-piskota-sutese-tortaiskola-1-3

Mentés

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s