tortadíszítés

Nutellás, mogyorós habcsókos töltelékes torta egyszerűen díszítve

nutellas-minimal

Két torta is készült hétvégére. Az egyik egy nagyon kedves barátom szülinapjára, a másik pedig..:-))) ez vicces lesz, a párom közölte, hogy mi az hogy mi nem eszünk iylen tortát….:-)
Ok, ok, akkor eszünk mi is ilyet.

A miénket már nem szerettem volna arany fóliával díszítgetni , így kicsit natúr maradt.

A lényeg, érkezik a recept.

HV:

Én már lesütöttem a hideg, könnyű felvertet-receptet itt találsz–  és a fagyasztóban volt, mekkora mázli, hogy volt itthon piskóta:-)
Ez a méret 15 cm-es 4 lapos.

A nutellás krém is kész, receptet itt találsz, most ezt a változatot használtam.

nutellas-tortakrem-recept-tortaiskola-1-2

A mogyorós, és a nutellás habcsókokat is elkészítettem előző nap, így azokkal nem kellett bíbelődnöm:-) Recepteket itt találsz. Nutellás habcsók,  és a másik a mogyorós habcsók.

img_4226

A piskóta ugye 4 lap, jöhet a szórakozás:-)

Az alsó piskótára egy adag nutellás vajkrém került, erre szétmorzsolva a mogyorós habcsók. Őrületes textúra, mivel a krém lágy és puha, a habcsók pedig roppant benne. Izgalmas kombináció, kedvencem lett.A habcsók rétegre egy újabb krém került és befedtem a piskótával. Ezt addig ismételtem amíg volt piskóta. Az utolsó piskóta lapra már csak nutellás krém került.

img_5495 img_5496

Már a látvány is csudi, sokan megjegyeztétek a facebookon, hogy olyan tengeris lett:-)
Megszórtam az elmorzsolt habcsókokkal, ettől még rusztikusabb lett a torta.

img_5498 img_5499

A mogyorót megforgattam a colour splash szatén arany selyemporában- itt meg is vásárolhatod- elképesztően szép aranyos csillogása lett a mogyorónak.

img_5500 img_5493 img_5494

A kis arany díszek pedig hiszed vagy sem de a karácsonyi szórócukorka dobozomból valók:-) Jópofa a lyukas csillag, és szép színük is van. Ha szükséged van rá, meg is vásárolhatod a GlazurShoban.

És felvágva.

img_5503 img_5501

Mentés