égetett tészták · Francia desszertek

St Honoré készítése

sthonore

Hétvégén voltam a St Honore tanfolyamon, -meleg szívvel ajánlom mindenkinek- engedélyt kértem és kaptam is, hogy az ott tanultakat megosszam veletek is.
Ma reggel neki is látok.

Készítenünk kell, és most készítési sorrendben megyek, mert a többi receptet már megírtam.

Először a vanília krémet készítsük el. receptet itt találsz.

francia-vaniliakrem-recept-10

Tehát másodjára készítsük el a Craquelin tésztát, receptet itt találsz.

craquelin-teszta-recept-tortaiskola-13-2

Készítsük el a Choux, francia égetett tésztát. Receptet itt találsz.

francia-egetett-tezsta-recept-tortaiskola-1-1

Készítsük el a 100 lapost is. Receptet itt találsz.

egetett-leveles-teszta-tortaiksola-1-1

Verjünk habbá tejszínt.

Mikor minden kihűlt akkor kezdődhet az összeállítás.

A 100 lapos az alja a St Honoré-nak. 172-es dekorcsövet használtam, a GlazurShopban mindent megvásárolhatsz, habzsák, dekorcső….
Ezt többféle módon díszíthetjük, ez már a fantáziánkon múlik csak.
Én ennyi félét készítettem.

st-honore-tortaiskola-1-1 st-honore-tortaiskola-1-3 st-honore-tortaiskola-1-4 st-honore-tortaiskola-1-6

Köszönöm Nerella, hogy megtanítottad nekem ezt a csodás krémet. Őszintén ajánlom a Francia Cukrász Iskolát, bátran menjetek el, stabil tudást kaptam, jó volt a hangulat, szépen, ízlésesen berendezett helyiség, Nerella pedig egy tündér ❤ Ide kattintva megnézheted éppen milyen kurzusok lesznek.

 

 

 

 

 

Mentés