Én valami egészen új dolgot tanultam:-)
Eddig sem volt rossz a fagyos vajkrémből hogyan lesz ismét szép, lágy, habos vajkrém, de valahogy mindig sűrűbb lett:-)
Minap láttam, na jó vettem:-) tanulni KELL, szó egy fizetős videóban láttam ezt a trükköt.
A vajkrém, svájci vajkrém a hűtőben állt 2-3 napot én már nem is tudom, mindenesetre jó csúnyán nézett ki ahogy elkezdett kiengedni.
Sőt, én voltam olyan türelmetlen, hogy bele is kavargattam, pedig nem kellett volna:-) De erről később:-)
Szó csúfosan kinéző valamim volt a tálban és már nyúltam is a robotgép után.
A habverő fejjel dolgoztam.
Közben pedig melegítettem, na mivel melegítettem a tálat?
Hajszárítóval:-)
És működik:-)
Nézd itt a videóm is, mert videóztam is:-)
A hangerőt VEDD LE, mert megy a robotgép és kiugrasz a kigatyádból ha elindul:-)
És nézd itt a végeredmény
Sőt tovább megyek, nézd csak milyen krémes, sima:-)
Hozzászólás írásához bejelentkezés szükséges.