tortás alapok · Vajkrémek

Fagyos vajkrémből hogyan lesz szuper krémes vajkrém, ami jobb mint a friss?

Én valami egészen új dolgot tanultam:-)
Eddig sem volt rossz a fagyos vajkrémből hogyan lesz ismét szép, lágy, habos vajkrém, de valahogy mindig sűrűbb lett:-)
Minap láttam, na jó vettem:-) tanulni KELL, szó egy fizetős videóban láttam ezt a trükköt.

A vajkrém, svájci vajkrém a hűtőben állt 2-3 napot én már nem is tudom, mindenesetre jó csúnyán nézett ki ahogy elkezdett kiengedni.
Sőt, én voltam olyan türelmetlen, hogy bele is kavargattam, pedig nem kellett volna:-) De erről később:-)

Szó csúfosan kinéző valamim volt a tálban és már nyúltam is a robotgép után.

A habverő fejjel dolgoztam.
Közben pedig melegítettem, na mivel melegítettem a tálat?
Hajszárítóval:-)
És működik:-)

Nézd itt a videóm is, mert videóztam is:-)

A hangerőt VEDD LE, mert megy a robotgép és kiugrasz a kigatyádból ha elindul:-)

És nézd itt a végeredmény

Sőt tovább megyek, nézd csak milyen krémes, sima:-)

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s