Cupcake alapok

Narancsos cupcake

Ez már a húsvét jegyében készült:-) Semmi extra, csak annyi, hogy nem naranccsal készült, hanem ízesítő olajjal.

A narancsos ízesítő olaj bevált, kedvenc darab lesz, nagyon nagyon finom narancs ízt adott a tésztának és sülés után is isteni finom maradt ❤

HV:

 

Elkészítés:

A sütőt melegítsük elő 175 fokra.

A tojásokat , cukrot, és az olajat keverjük el robotgéppel. Adjuk hozzá a narancs olajat.


Mehet bele az összeszitált lisztes sütőporos keverék.
A formába adagoljuk a tésztát és kb 15-20 perc  kell a süléshez.

A kapszli is megvásárolható a GlazurShopban.

Hűtsük ki teljesen.

És meglepetésem is van a végére:-)
Videóztam is, és egy nagyon értékes trükköt is megosztok a videóban veled.

 

 

Nézd ezek készültek:-) A leírás isk észen van már mindegyikhez, sőt videós segítségem is van a díszítésekhez.

 

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s